Har du brug for hjælp til bekæmpelse af væggelus? Vi danskere er i nyere tid begyndt at rejse til udlandet mere end før. En konsekvens af denne ændring er, at vi nu kæmper med et nyt problem, nemlig væggelus. Væggelus er et stigende problem i Danmark, da vi tager dem med hjem fra vores ferieophold. Har du væggelus, anbefaler jeg, at du søger professionel hjælp med det samme, da de er vanskelige at komme af med på egen hånd.

Kontakt os i dag

Bekæmpelse af væggelus i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn

Da væggelus er blevet et større problem med årene, har jeg hjulpet flere kunder med bekæmpelse af væggelus, husmår, borebiller og andre skadedyr i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn. Nogle prøver at fjerne dem selv, men for en effektiv bekæmpelse af skadedyret anbefaler jeg, at man får hjælp af en professionel skadedyrsbekæmper. Det er dog nødvendigt at hjælpe til, da opgaven kræver grundig støvsugning, rengøring og vask af sengetøj og tøj.

Når jeg hjælper dig med bekæmpelse af væggelus, kan de være ved hjælp af flere metoder. Afhængig af opgavens omfang benytter jeg miljøvenlige insektmidler godkendt i Danmark af miljøministeriet.

Thy Skadedyrsservice ApS kommer vidt omkring, så har du brug for vores hjælp, andre steder i Nordjylland? Så hjælper jeg gerne, og jeg forlader ikke opgaven, før du er tilfreds.

Hvordan ved jeg om jeg har væggelus?

Væggelus viser sig ikke om dagen, men kommer ud om natten, når du sover for at suge dit blod. Derfor bør du se på arme, ben og lænd, om du er blevet bidt, da det er områderne de typisk fokusere på.

Et andet tegn på at du har væggelus, er sorte pletter på din seng eller i nærheden. Dette er ekskrementer fra skadedyret. Eftersom de suger blod, kan du også tjekke om sengetøjet har små blodpletter efter et ubudent besøg.

Få hjælp til bekæmpelse af væggelus i Aalborg og omegn

Har du en anelse om at dit hus giver ly til væggelus? Bedes du kontakte mig med det samme. Jeg hjælper dig med at fjerne de små kræ hurtigt og effektivt. Kontakt mig på tlf. 22 74 78 78, du kan også skrive til mig på e-mail mbj@thyskadedyrsservice.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.