Jeg kender alt til problemet at have myrer i huset. De finder ind i huset fra alle vinkler, og det kan virke som en umulig opgave, at hindre dem fra at komme indenfor.

Den eneste sikre måde at skaffe sig fuldstændig af med problemet er ved, at tilkalde en professionel.

Kontakt os i dag

Bekæmpelse af myrer i Thisted, Frøstrup og resten af Nordjylland

Har du brug for professionel hjælp til bekæmpelse af myrer i Thisted, Frøstrup og alle områder i Jammerbugten, Thy og Morsø? Thy Skadedyrsservice ApS har stor erfaring med bekæmpelse af alle former for skadedyr, heriblandt myrer, rotter, væggelus og m.m.. Så har du brug for en dygtig skadedyrsbekæmper, der kommer vidt omkring i Nordjylland, kan du trygt overlade opgaven til mig. Jeg forlader ikke opgaven før du er tilfreds. 

Hvordan bekæmper man myrer?

Det er normalt at benytte gift til at bekæmpe myrerne. I nogle tilfælde kan problemet være så spredt, at det kan være nødvendigt at flytte nogle brædder. Det er vigtigt, at man finder helt ned til kernen af problemet eller “boet” i dette tilfælde.

Hvad koster bekæmpelse af myrer?

Prisen på bekæmpelse af myrer variere afhængig af opgaven størrelse. Er opgavens omfang af den større kaliber, vil det naturligvis blive at se på regningen. Vil du kende prisen på din opgave eller har du spørgsmål til bekæmpelse af myrer, er du velkommen til at give mig et kald.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af myrer

Har myrer invaderet dit hus? Har du brug for hjælp til at fjerne dem? Så kontakt mig på tlf. 22 74 78 78 eller på vores e-mail mbj@thyskadedyrsservice.dk. Alternativt kan du også skrive til mig på vores kontaktformular her på siden. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også bekæmpelse af myrer i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn