Rotter i hjemmet er en ubehagelig oplevelse for enhver. Rotterne forsvinder ikke af sig selv, hvis man lader dem være, kan de hurtigt formere sig og derved gøre problemet større. Derfor er det vigtigt, at du kontakter en professionel skadedyrsbekæmper hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Bekæmpelse af rotter i Thisted, Frøstrup og resten af Nordjylland

Hos Thy Skadedyrsservice ApS har jeg stor erfaring med bekæmpelse af rotter, skægkræ, myrer og andre skadedyr. Jeg bekæmper rotter i Thisted, Frøstrup og alle områder i Jammerbugten, Thy og Morsø. Jeg kommer vidt omkring, så har du ubudne gæster i Nordjylland, hjælper jeg gerne med at bekæmpe dem. Jeg forlader ikke opgaven før du er tilfreds. 

Rotter i huset

Rotter er desværre et meget ordinært skadedyr. De angriber de danske hjem jævnligt i alle årstider. Mange folk har det svært med rotter, men udover at skabe ubehag medføre de en lang række ulemper og risici. Den beskidte gnaver kan nemlig tygge sig igennem alt fra installationer som el vand, telefon og IT samt varer i dine skabe og selve bygningen. Men værst af alt er rottens efterladenskaber, som bringer smitterisiko af diverse sygdomme med sig. Typiske sygdomme fra rotter er weils-syge og salmonella. Derfor bør du være hurtig på aftrækkeren, og gøre noget ved problemet hurtigst muligt. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med bekæmpelse af rotter i hjem eller virksomhed, så du kan føle dig tryg igen.

Gentagende besøg og forebyggelse derimod

Har du gentagende problemer med rotter, er det muligt, at få anordnet sikringsordninger, der kan forebygge yderligere besøg af ubudne gæster. Er du interesseret i yderligere sikring fra rotter og andre gnavere hjælper jeg også gerne med monteringen af det.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af rotter

Har du brug for vores assistance, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 74 78 78, e-mail mbj@thyskadedyrsservice.dk eller via vores kontaktformular. Så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud på dit problem hurtigst muligt.

Vi tilbyder også bekæmpelse af rotter i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn