Skægkræ er et stigende problem for både danske virksomheder og private boligejere. Sølvfisk er en gammel kending som de fleste har set på badeværelsesgulvet. Skægkræ er i familie med sølvfisk, men er meget svære at komme af med, når de først er i boligen. Skadedyret har omkring en længde på 2 cm med antenner og deres karakteristiske haletråde. I modsætning til sølvfisk holder skægkræ ikke kun til i våde eller fugtige områder i huset, de er lidt mere kreative. Skægkræ kan findes i bl.a. stuen, køkkenet og soveværelset på gulvet, loftet og væggene.

Kontakt os i dag

Bekæmpelse af skægkræ i Thisted, Frøstrup og resten af Nordjylland

Som skadedyrsbekæmper har jeg stor erfaring med alle former for skadedyr. Thy Skadedyrsservice ApS har hjulpet flere tilfredse kunder med at udrydde dette specifikke skadedyr. Har du brug for professionel hjælp med bekæmpelse af skægkræ i Thisted, Frøstrup eller områder i Jammerbugten, Thy og Morsø. Så tøv ikke med at give mig et kald. Jeg kommer vidt omkring i det meste af Nordjylland, og forlader ikke opgaven før du er tilfreds.

Sådan fjerner man skægkræ

Skægkræ er et invasivt skadedyr, der kan lægge op til 150 æg i løbet af sin levetid hvilket er ca. 3-6 år. Det er vigtigt at komme dem i forkøbet, før problemet bliver for stort. Afhængig af opgavens omfang anvender jeg de nødvendige miljøvenlige sprøjtemidler, ædegift og lokkemidler, for at fjerne de små skadedyr fuldstændigt.

Er skægkræ farlige?

I modsætning til rotter smitter skægkræ ikke med nogle sygdomme, så de er ikke farlige. De er blot et klamt skadedyr, der kravler rundt i hele huset og i blandt deres ynglings måltider som er papir. Har du fundet skægkræ i dine bøger, skuffer eller andet bør du smide det ud omgående.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skægkræ

Er du blevet invaderet af de små bæster er du velkommen til at give mig et kald på 22 74 78 78. Alternativt kan du også skrive til mig på e-mail mbj@thyskadedyrsservice.dk eller via vores kontaktformular. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også bekæmpelse af skægkræ i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn