Du kan umuligt undgå at opdage, at der er en mår, der har slået sig ned i dit hjem. Et af tegnene på at du har fået besøg af en husmår, er en kraftig buldren fra loftet. Den vil tumle rundt og rive i isoleringen, og hvad den ellers finder på dit loft, derfor kan den gøre en større skade på huset. Hvis du har fået en husmår, vil du også kunne finder fjer eller rester fra dens måltider rundt omkring på loftet. Der vil også forekomme en ammoniak agtig lugt og det kan være ret slemt.

Kontakt os i dag

Bekæmpelse af husmår i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn

Med min uddannelse og baggrundsviden inden for bekæmpelse af husmår, har jeg den rette viden samt udstyr til at foretage en bekæmpelse af husmår hos dig. Jeg har hjulpet mange kunder i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro, med at komme af med husmår og andre skadedyr såsom skægkræ, rotter og m.m. Så tøv ikke med at give mig et kald, jeg kommer i det meste af Nordjylland, og jeg forlader aldrig opgaven før du er tilfreds.

Sådan fjerner man husmår

Der er specifikke regler, når det kommer til bekæmpelse af husmår, som man SKAL have styr på inden man går i gang.

Den må f.eks. kun jages fra 1/9 til 31/1, derefter er den fredet i den resterende periode af året, hvor den kan have unger. Da måren er et fredet dyr, er det en god ide at kontakte en skadedyrsbekæmper. Det er samtidig også den nemmeste og sikreste måde, at komme af med husmåren og andre skadedyr.

Der vil blive sprøjtet lokalt på loftet med et lugtstof, som vil fjerne måren. Man kan også bruge fælder, men sandsynligheden for fangst er meget lille især i byområder, og den skal tjekkes to gange om dagen – morgen og aften.

Få et tilbud på bekæmpelse af husmår i Aalborg

Har du fået en ubuden gæst på loftet og har brug for assistance? Så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 22 74 78 78. Du kan også skrive til mig på e-mail mbj@thyskadedyrsservice.dk eller via vores kontaktformular. Så vil jeg vende hurtigst muligt tilbage.