Jeg kender til problemet med at have borebiller i huset. Det kan virke som en umulig opgave at komme af med dem, hvis de har angrebet et større område.

Den bedste måde at komme af med dem på er at tilkalde professionel hjælp.

Jeg tilbyder bekæmpelse af borebiller i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn.

Kontakt os i dag

Tegn på at du har fået besøg af borebiller

Har du fundet små huller i møbler, træ eller tagkonstruktion på ca. 1 – 2 mm i diameter, så er der ofte tale om borebiller og deres larver.

Hvis materialet er af træ og luftfugtigheden er høj, vil borebillerne og deres larver trives – deres larver kan leve op til 8 år og de bliver ved med at spise af træet. Skulle dette være tilfældet, er det vigtig at du sætter ind med en effektiv behandling med det samme. Så de små skadedyr ikke ødelægger det område, de er i gang med at nedbryde.

Når billerne forlader deres hjem, efterlader de en kombination af meget fin savsmuld og ekskrementer på gulvet. Det skal siges at borestøv kan drysse ud af hullerne i flere år efter billerne er væk.

Bekæmpelse af borebiller i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro omegn

Der er forskellige måder at komme af med borebillerne på, uanset hvilken behandlingsform man vælger, kræver det, det rette udstyr og erfaring. Thy Skadedyrsservice ApS i Frøstrup har stor erfaring inden for bekæmpelse af borebiller, husmår, rotter og andre skadedyr. Jeg kommer ud i alle områder i Aalborg, Fjerritslev og Aabybro, så har du fået ubudne gæster i Nordjylland, kommer jeg gerne, og hjælper dig med at komme af med dem. Du kan være sikker på, at jeg ikke forlader opgaven, før du er tilfreds.

Det kræver en del omtanke, når der skal bekæmpes mod borebiller og deres larver. Det er vigtigt, at man ved, hvad det er for et middel man bruger, samt hvor det anvendes og ikke mindst, hvordan det bruges. Du kan hurtig komme til at gøre skade og ødelægge de steder, der er blevet angrebet af billerne, hvis du bruger for skrappe midler.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af borebiller

Har du fået ubudne gæster i dit træværk og har brug for assistance? Så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 22 74 78 78. Du kan også skrive til mig på e-mail mbj@thyskadedyrsservice.dk eller via vores kontaktformular. Så vil jeg vende hurtigst muligt tilbage.